کسب درجه Q2 مجله علمی کارافن در آخرین رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای و به نقل از حوزه معاونت پژوهش و فناوری، نشریه علمی - ترویجی کارافن پس از ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398 توانست به رتبه Q2 و درجه B (علمی - پژوهشی) ارتقا پیدا کند.

پیرو تلاش های مستمر دفتر انتشارات دانشگاه در تقویت مستندسازی و نشر مطالب علمی - تخصصی دانشگاه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریه علمی کارافن را ه رتبه Q2 ارتقا داد؛ لازم بذکر است دوفصلنامه علمی ((کارافن)) از پاییز 1382 با هدف تبدیل ایده و نظر به عمل، توسعه فناوری و دانش کاربردی و نشر نظریه های نوین، نتایج پژوهش های اصیل و دستاوردهای علمی و تولید سوال برای تحقیقات بنیادی و ... در حوزه ی آموزش های فنی و حرفه ای در دانشگاه فنی و حرفه ای انتشار یافته و از سال 92 موفق به اخذ مجوز علمی به شماره 60837/18/3 از کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد. با تلاش و پیگیری های دفتر اسناد و انتشارات حوزه معاونت پژوهش و فناوری، و بررسی از طرف سامانه نشریات علمی کشور در وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری این نشریه توانسته است از رتبه C به رتبه B ارتقائ یابد. (علمی ترویجی به علمی پژوهشی) و در آخرین رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب درجه Q2 شود.

معاونت پژوهش و فناوری این موفقیت را به خانواده بزرگ فنی و حرفه ای، اساتید و پژوهشگران محترم تبریک عرض می نماید.