Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
فصلنامه علمی کارافن
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
فرایند پذیرش مقالات
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
اطلاعات آماری نشریه
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تعهدنامه ها
اخبار
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
شیرینکننده طبیعی
تعداد مقالات:
1
بهینهسازی فرایند تولید مربای کمکالری خیار با استفاده از شیرینکننده طبیعی استویا
دوره 18، شماره 4، بهمن 1400، صفحه
123-132
10.48301/kssa.2021.276582.1419
لیلا زیرجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
685.62 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)